Servicii

Ai nevoie de un partener de încredere care să te ajute să îți eficientizezi procesele de resurse umane?

Atunci we do HR este alegerea perfectă pentru succesul companiei tale.

Vom fi alături de tine, oferindu-ți servicii de calitate și sprijin necondiționat care să te ajute să asiguri un mediu de lucru stabil angajaților tăi.

Ai nevoie de un om în echipa ta? Echipa we do HR se va ocupa de întregul proces de recrutare și selecție: stabilirea profilului postului (responsabilități, obiectivele postului), a profilului candidaților (experiență, competențe, profil psiho-profesional), elaborarea strategiei de recrutare și stabilirea etapelor proiectului de recrutare, evaluarea și testarea candidaților, asistență în susținerea interviurilor finale alături de reprezentanții companiei, asistență în fundamentarea și negocierea propunerii pachetului salarial și inducția noilor angajați

Ai angajat deja pe cineva și ai nevoie de ajutor să îl integrezi în echipă? Te ajutăm noi.

Echipa we do HR se va ocupa de realizarea contractelor individuale de muncă și a dosarelor de personal la angajare (precum și de întocmirea tuturor actelor/deciziilor care însoțesc modificările contractelor), generarea și transmiterea înregistrărilor în Registrului general de evidenta a salariaților (Revisal), conform legislației în vigoare.

Apoi, pentru ca tu să te poți concentra pe afacerea ta, noi vom avea grijă să actualizăm periodic dosarele de personal, vom elibera adeverințe pentru salariați, vă vom reprezenta în relația cu Inspecția Muncii.

Și, nu în ultimul rând, vom ține legătură în permanență prin telefon sau e-mail cu angajații pentru orice nevoie de informații despre activitățile de resurse umane ar putea avea nevoie aceștia.

Liniștea angajaților tăi, nu este importantă doar pentru tine, ci și pentru noi. De aceea, echipa we do HR se va ocupa de calculul drepturilor salariale și întocmirea lunară a statului de salarii, de calculul contribuțiilor si a drepturilor bănești pentru colaboratorii care desfășoară activitatea in bază unor contracte de drepturi de autor sau convenții civile.

În cadrul acestui serviciu, echipa we do HR te va ajuta să stabilești obiectivele SMART pentru fiecare membru al echipei în parte și să aliniați obiectivele echipei și ale angajatului cu cele ale companiei. Îți va fi alături atunci când va trebui să comunici pașii procesului de evaluare, va oferi training echipelor de management pentru implementarea si derularea procesului de evaluare.

Motivarea si satisfacția angajaților tăi este importantă pentru tine? Echipa we do HR te va ajuta să creionezi un plan de dezvoltare pentru angajații tăi, precum și să creezi și să implementezi cu succes un plan de succesiune, astfel încât să poți evita situația plecării unui angajat dintr-o poziție esențială fără ca o altă persoană să fie pregătită pentru preluarea job-ului respectiv.

Îți vom fi alături, oferindu-ți consultanta pe parcursul diverselor etape de evoluție a angajaților: promovări, transferul pe alte linii de business sau departamente. Acest proces de consultanță va fi abordat în funcție de nevoile specifice si de provocările fiecărui client în parte.

Vrei să înțelegi care sunt elementele care stau la baza acțiunilor și a comportamentelor prezente în organizația ta? Te ajutăm noi.

Echipa we do HR îți poate oferi o diagnoză prin care vei putea obține informații esențiale pentru fundamentarea unor strategii sau politici organizaționale. În urma aceste analize, vei putea eficientiza comunicarea internă prin transmiterea unui set de valori la care să poată adera întreagă echipă a companiei. Făcând lucrurile cu profesionalism și seriozitate, fundamentate pe informații argumentate, vei putea astfel să creezi un brand de angajator puternic, vei putea atrage resurse umane cu mai multă ușurință și vei putea crește retenția în cadrul organizației.

Pentru realizarea diagnozei organizaționale vom folosi chestionare adaptate specificului și nevoilor organizației, interviuri structurate cu managerii operaționali, precum și interviuri structurate cu o parte sau chiar cu toți angajații.